LinkedIn enetimer

Få personlig og hpndholdt hjælp til at komme godt i gang med LinkedIn eller videre med specielle spørgsmål.

Få personlig og håndholdt hjælp til at komme godt i gang med LinkedIn eller videre med specielle spørgsmål.

“Det er altså nemmere at lære LinkedIn, når man sidder lige ved siden af én, som viser det”

Du får mig hele 2 timer alene til LinkedIn: Jeg holder en-til-en -konsultationer og hjælper dig med at få opdateret din LinkedIn profil.
At få håndholdt sidemandsoplæring fungerer meget bedre for de allerfleste, der véd, at de ikke får taget sig sammen til at gøre noget ved profilen, hvis de sidder alene.

Jeg tilbyder at sidde (virtuelt eller IRL) i to timer ved siden af dig.
Du bestiller en tid, vi aftaler indholdet af sessionen, så vi rammer præcis det, du skal bruge, og jeg tjekker din profil, inden vi starter sessionen, så jeg kan give mine bud på forbedringer.

Det kan også være, at du skal bruge din profil i en helt bestemt anledning – hvad enten det er til opsætning af et specielt kundesegment, eller det er fordi du ønsker at skifte job.

Prisen er 1900.- kroner inkl moms.
Læs længere nede om et klippekort til flere timer.

2016 on tour:
Kbh: efter aftale
Aarhus: 12. maj
Odense: 9. juni

Skriv til mig, så finder vi et tidspunkt, der passer i kalenderen.
Online: Vi bruger enten skype , teamviewer eller gotomeeting for at kunne dele skærm.
Fysisk møde: Vi kan afvikle sessionen fysisk, sådan at vi mødes, men i det tilfælde kan der muligvis komme transport oven i.
Det afhænger af , hvor vi kan mødes.
Skriv til mig på ag@amedia.dk

Her er et par kundeudtalelser fra 2015-16:

Majbritt Lund
Selvstændig journalist, forfatter, blogger, hjemmesidetekst, salg, PR, kurser, foredrag, rådgivning, skarpe holdninger

“Efter et par timers effektiv sparring med Abelone vidste jeg lige, hvor jeg skulle sætte ind for at få mere ud af LinkedIn. Jeg fik nogle gode ideer til, hvordan jeg både kunne forbedre min profil og min firmaside, ligesom jeg fik feedback på mine opdateringer og kommentarer til andre på LinkedIn. Nu har jeg et helt opdateret CV, ligesom jeg har en mere visuel profil.”

Kira Pravato
Webfilm – Jeg laver små film, der formidler dit projekt. *Virksomhedsfilm *Forskning *Film til Landsbyggefonden

“Jeg har, med stort udbytte, været på Abelones Håndholdte LinkedIn kursus. Jeg havde tænkt godt over, hvad jeg ville have hjælp til, og Abelone forstod præcist hvad jeg ønskede og førte mig sikkert igennem de forbedringer, jeg skulle lave på min profil, så den rammer min målgruppe mere præcist. Hun hjalp mig også til at få indarbejdet de film jeg producerer i mit firma, i min profil. Min profil er nu toptunet til netop mig. Sidst, men slet ikke mindst, har jeg fået en masse værktøjer til at arbejde strategisk med at få kunder via LinkedIn. Jeg kan varmt anbefale kurset.”

Kirsten Holm-Petersen
Kommunikation | markedsføring | video | hjemmesider | web | tekst | det sociale område

Jeg har været på håndholdt LinkedIn kursus hos Abelone. I øvrigt sammen med en anden selvstændig, der stod med nøjagtigt de samme udfordringer som jeg selv. Det kan absolut anbefales, vi føler os begge godt rustet – og har stor glæde af at vi er sammen om at erobre nye LinkedIn-territorier.

Elisabeth Plum
Team Building; Tools for team development; Public speaker; Owner of Team Culture;Ph.D. Cultural Sociology

Abelone is a champion in professional networking and I have learned a lot from her. She has the strategic overview over networking possibilities as well as an updated knowledge of all the important details when using LinkedIn for professional networking. I can recommend Abelone’s tailor-made LinkedIn-sessions for leaders, management groups and for micro businesses

Annelise Mølvig
Freelancejournalist Undervisning Skriv forståeligt Journalistik Kommunikation Presseetik Ordstyrer/Moderator

To timers eneundervisning i LinkedIn med Abelone Glahn. Det rykker. Forinden jeg havde skrevet, hvordan jeg gerne vil bruge mine profil fremover, og det var udgangspunktet. Abelone lagde ud med at betegne med LinkedIn-profil som udmærket, alligevel havde jeg efter kurset en liste på 2 A4-sider med ting, jeg nu skal i gang med at forbedre, så min profil passer til mig og mit freelanceliv. Jeg ville aldrig have opnået det samme, hvis jeg havde siddet på et hold sammen med otte-ti andre, derfor anbefaler jeg Håndholdt LinkedIn.

 

Hvordan foregår det?
– Når jeg har fået din anmodning om håndholdt hjælp, tjekker jeg din profil og noterer de forslag til forbedringer  ned, som jeg mener, du kan øge din professionelle synlighed  og ikke mindst findbarhed med.
– Har du særlige ønsker i forhold til at fokusere på bestemte funktioner, for eksempel på salg,udvidelse af netværk eller på gruppedeltagelse, kigger jeg nærmere på dette.

– Vi aftaler et tidspunkt at mødes, enten virtuelt eller IRL (In Real Life).

– Vi mødes, gennemgår profilen og aktiviteten og lægger til slut en slagplan for, hvordan du kommer videre.

Jeg foretrækker, at vi arbejder på din egen computer, så det er dig, der får “LinkedIn i fingrene”.
Min erfaring siger allerede nu, at de fleste kan bruge to timer, hvor der også er tid til de spørgsmål, der dukker op undervejs.
Men der er nogle, ofte tidligere kursister , som vil nøjes med en time.

Transport:
Jeg tager ikke noget for transporten, hvis konsultationen finder sted i København, og vi kan finde en dag, hvor vi begge er i København.
Vi mødes på La Oficina på Frederiksberg, hvor jeg har kontoradresse.
Hvis vi skal mødes et andet sted, kommer der transport oven i, med mindre jeg er i nærheden i anden anledning.
Transport efter statens takster.

Forudsætning:
Du stiller computer og internet til rådighed, så vi laver alt på din maskine. Du har materiale klart – tekster, fotos, boguddrag og andet, du vil have lagt op som materiale.

De to andre muligheder

DEN KORTE: Online LinkedIn hjælp fra skærm til skærm
(For tidligere kursister eller folk med et begrænset, specifikt behov)

Vi mødes online, og ved at dele skærm via Skype  kan jeg hjælpe dig med konkrete tekniske problemer, du er stødt på efter kurset. Vi kan også mødes fysisk, se om transport neden for.
Forudsætning: Du skal på forhånd have tilsendt mig en kort beskrivelse af, hvad du gerne vil have fokus på, og jeg forbereder mig efter denne.
Er du ikke tidligere kursist, skal omfanget af hjælpen aftales på forhånd.
Pris: 985.- pr påbegyndt time inkl moms.

DEN LANGE: Introduktion eller skærpelse af din LinkedIn profil

Som beskrevet ovenfor tager en håndholdt introduktion til LinkedIn eller en skærpelse af den personlige profil, du har lige nu, normalt to timer, hvor vi helst skal mødes fysisk. Hvis det er helt umuligt at mødes fysisk, kan vi også bruge Skype.
Forudsætning: Før vi mødes, forventer jeg, at du beskriver, hvilke områder, du særligt gerne vil have fokus på, så jeg kan vurdere, hvor meget af dette vi kan nå inden for de to timer.
Jeg kan hjælpe både med en række tekniske spørgsmål og med de mere driftsmæssige, så som hvor tit man opdaterer, hvordan man lægger en egentlig strategi for sin personlige tilstedeværelse , eller konkrete dilemmaer, du står over for.

Pris: 1900.- inkl moms for de to timer inklusiv forberedelse.

Klippekort til LinkedIn undervisning:

Klippekort a 4 timer (2 timer sammen til start, se ovenfor, derefter 2 timer til det løse): 3800.-kr inkl moms.
Klippekort a 6 timer (2 timer sammen til start, se ovenfor, derefter 4 timer til det løse): 5600.- kr inkl moms

DEN VIRKSOMHEDSRETTEDE: Håndholdt LinkedIn sparring for virksomheder

Jeg sparrer også med virksomheder, store som små, der ønsker at tilrettelægge en tilstedeværelse på LinkedIn såvel i kraft af en virksomhedsprofil som i kraft af medarbejdernes profil.
Pris og indhold aftales individuelt alt efter opgavens omfang.
Også her kan oprettes et klippekort.

Priser pr 1. marts 2016