Nu kan du endelig invitere pænt på LinkedIn med app-versionerne

Linked In Ingen kommentarer

Endelig kan det lade sig gøre at invitere nye kontakter via LinkedIns mobilapplikationer. Det har godt nok taget lang tid, men nu kan man skrive en personlig besked frem for at sende en ordløs.
Det er imidlertid ikke helt indlysende, hvordan man finder funktionen, da LinkedIn har lagt den ind under et ikon, som vi normalt bruger til noget andet.

Se lige her:
sådangørdu 284x300 Nu kan du endelig invitere pænt på LinkedIn med app versionerneFørst skal man gå til den profil, man gerne vil invitere. I toppen, lige ved siden af søgefeltet, findes det lille ikon, som ligner en kasse, der går en pil ud af. Dette skal man trykke på, og derefter kommer der to muligheder op, den ene er den sædvanlige, forward profilen , hvilket ikonet også viser.

Den anden er Customize invite, som man klikker på, hvorefter der dukker en skrivemulighed op, hvor man kan forfatte en personlig invitationstekst.

Læs videre…

 

Styrk din forretning og øg dit salg med LinkedIn

Kursus, Linked In Ingen kommentarer

For selvstændige: Jeg kører to kurser i august med samme indhold – det ene i København, det andet på Falster
Falsterkurset kommer først : Tirsdag den 5. august, Københavnerkurset kommer to dage efter , torsdag den 7. august.

Lær hvordan du bruger LinkedIn til promotion, til salg og til at styrke dine forretningskontakter.

Du er freelancer eller driver din egen virksomhed og bruger LinkedIn netværket jævnligt.
Men hvordan kan du få større synlighed, ramme de rigtige mennesker og få det øgede salg eller adgang til essentiel viden, som du har brug for?

Læs videre…

 

Her opretter du en LinkedIn profil på et andet sprog

Det virtuelle håndtryk, Linked In Ingen kommentarer

Efterhånden er der mange, der er begyndt at arbejde med opdatering af deres LinkedIn profiler, fordi businessnetværket vokser så kraftigt. (Var LinkedIn et land, ville medlemsskaren gøre det til verdens 4. største land).
En del af tilpasningerne til de mange nye muligheder (som jeg har beskrevet i flere indlæg) kommer formentlig til at foregå i sommerferien, hvor der ikke er så meget pres.

Blandt de ting, jeg vil foreslå, at man prioriterer, er at oprette sin profil på flere sprog.
LinkedIn bryder sig ikke om, at man blander sprog på en profil, så det trækker ned i søgningerne, hvis man skriver både dansk og engelsk i teksten.
Skriv hellere din profil helt færdig på eet sprog, og opret så derefter en tilsvarende blot på et andet sprog. LinkedIn kan rigtig godt lide, at man har en profil på sit modersmål og en engelsk profil.

Du skal IKKE, endelig ikke, oprette dig to gange med to forskellige profiler!!!!!! Altså  have 2 konti hos LinkedIn! NIXNIX.

Læs videre…

 

4 nyheder på LinkedIn forbedrer synligheden

Det virtuelle håndtryk, Linked In Ingen kommentarer

Maj og juni har været/er fyldt med nyheder på LinkedIn.

LinkedIn seneste aktivitet png 300x140 4 nyheder på LinkedIn forbedrer synligheden

Sådan ser det nye profil design ud med baggrundsbillede. Se også hvor du finder Latest activity, som ellers har været væk et stykke tid. Klik for et større billede.

 

1. Stort baggrundsbillede bag dit kartotekskort:
For dem, der har et Premium (betalings-) abonnement er der kommet en mulighed for at visualisere endnu mere på sin personlige profil med et stort foto/illustration bag ens “kartotekskort”. Muligheden for at lægge et mere fortællende billede ind rulles ud til “gratisterne” i løbet af de næste måneder, lover LinkedIn.
Man kan stille sig i kø og måske komme før de andre her.
At bruge flere og større billeder ligger fint i tråd med udviklingen vi se på andre sociale medier – forleden var det Twitter, der tilbød en anden provilvisning. Jeg synes efterhånden, de alle ligner hinanden, fra twitter over facebook til LinkedIn og google+. Det bliver ærlig talt lidt kedeligt, at alle profilerne følger samme konventioner.
Men jeg er glad for billedmuligheden ( som man kan skifte som man vil ) Det giver særlige muligheder for dem, der kan fortælle noget med billederne – grafikere mv – og hidtil har det faktisk være svært for de mere kreative at give en profil et mere kunstnerisk fortællende præg.

Læs videre…

 

Nu bliver det lettere ikke at dumme sig

Linked In Ingen kommentarer

En lille finurlig detalje, som netop er indført på LinkedIn øger sandsynligheden for, at du ikke dummer dig, når du opdaterer din profil på LinkedIn.
Linkedin viser nu grafisk, hvor du kan fravælge, at dine kontakter får at vide, når du retter stavefejl eller laver andre tilpasninger af din profil, som du egentlig ikke havde lyst til at fortælle om.
Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, kommer der forfærdelig tit besked om, at man skal sige tillykke til en anden med et job, de har haft i fem år! (læs mit indlæg “Ønsk tillykke med det nye job…som du fik for 4 år siden” her). Alene fordi den, der opdaterede informationerne, ikke var klar over, at en besked om ændringerne går ud til alle, man er forbundet med.
LI notify 2 300x185 Nu bliver det lettere ikke at dumme sig Det kan nu undgåes! Hvis du altså ser dig for.
Når du går i “edit mode” på din profil, ser du dette billede:
Læg mærke til det indkredsede i højre side.
Her er der nu kommet et lille felt, som du kan klikke til og fra, nemlig et felt der fortæller om du har lyst til t “notify your network”, eller om de skal slippe for at du bare har tilrettet et par småfejl.
Her er et lidt større billede:
LI notify1 300x141 Nu bliver det lettere ikke at dumme sig

 

 

Læs videre…

 

Jubi, Endorsements er ændret på LinkedIn

Linked In Ingen kommentarer
 I et af mine tidligere indlæg har jeg harcelleret (som vist temmelig mange andre) over endorsements, som LinkedIn gerne vil have os til at bruge.
En ny udvikling i opsætning af endorsements må være fremkaldt af, at mange har påtalt nogle uhensigtsmæssigheder i disse “thumbs up” fra andre.
Det vil jeg i hvert fald gerne tro…Under alle omstændigheder er der tre gode ændringer:
1) Du kan slippe for den blå boks, der dukker op, når du ser en anden profil og hele tiden blive foreslået at endorse ham/hende
2) Du kan flytte rundt på rækkefølgen af dine Skills, så du kan vise noget andet end de ti mest endorsede, som LI ellers lagde øverst.
3) Du kan slå visningen af visse skills fra.

Læs videre…

 

LI-tip: Først alle stillingerne, så din header

Femern, Linked In Ingen kommentarer

Tilføjelse 22.04.2014: Dette tip gælder også, hvis du vil angive et medlemsskab af en bestyrelse!

Dette er blot et lille tip til jer, der er selvstændige, og samtidig arbejder med eller for flere forskellige arbejdsgivere som projektleder eller lign.:
Når man angiver et job, man pt. har og gerne vil flashe på LinkedIn, ændrer ens header sig til at vise den senest indtastede arbejdsplads.
Hvis man for eksempel har sit eget firma, men man gerne vil markere, at man pt også er projektleder for en større virksomhed på konsulentbasis ell.lign., så kan det bedst betale sig først at skrive sin egen virksomhed ind, “I am currently working here”, og dernæst skrive den virksomhed, man pt løser en længerevarende opgave for, og til slut ændre sin header, så den indeholder de mange stikord, man gerne vil findes på., hvilket dermed ophæver, at headeren kun angiver den senest opgivne arbejdsplads.
Gør du det i den omvendte rækkefølge, ender du med at have en header, der kun angiver, at du er ansat hos den senest opgivne arbejdsgiver.

Eksempel:
Kim winther LI tip: Først alle stillingerne, så din headerKim winther 300x107 LI tip: Først alle stillingerne, så din headerJeg har fået lov at vise denne profil som eksempel: Kim Winther Nielsen arbejder med rekruttering til større byggeprojekter i sin egen virksomhed Widan, og er samtidig tilknyttet to andre virksomheder med beslægtede opgaver. Alle tre virksomheder er nogle, som Kim Winther Nielsen arbejder i for nuværende, altså det, som i LinkedIn sprog skal angives som “I currently work here”.
For at opnå, at de tre virksomheder står under “Current”, og at Kim Winthers header angiver de stikord, som han gerne vil findes på, nemlig “Consultant, Personnel recruitment, Lifting Equipment, Cranes, Tunnels, Bridges, Femern Belt, Storstrøm” , er det afgørende, at han først har angivet de tre virksomheder, som han arbejder for/i for for nuværende, og dernæst tilpasser sin header, så stikordene fremhæves.

Havde han gjort det i omvendt rækkefølge, ville stikordene i headeren erstattes med den senest angivne arbejdsplads, og så ville profilen faktisk stå dårligere i søgeresultaterne.

Læs videre…

 

Så åbner sommerskolen 2014 – skaf kunder i sommerferien!

Bøger og NewPub, Kursus, Linked In Ingen kommentarer

Muskomprimeret 300x196 Så åbner sommerskolen 2014   skaf kunder i sommerferien!De sidste mange år har jeg holdt åbne kurser i sommerferien, hvor mange mennesker uden problemer kan pille en halv dag ud for at dygtiggøre sig, og hvor mange selvstændige har en stille periode, der er oplagt at bruge til at forberede et øget salg i den kommende efterårssæson.

Også i år holder jeg Sommerskole.
Det foregår på La Oficina på Frederiksberg i de behagelige kursuslokaler, som stedet også rummer.
I år ser planen således ud:

Sådan markedsfører du din bog og forfatterskab på de sociale medier
Torsdag den 26. juni, København
For forfattere og forlag. Læs videre…

 

LinkedIn fjerner “produkter og tjenester” fra firmasider

Linked In 2 kommentarer

Fra og med mandag den 14. april 2014 er det ikke længere muligt at vise en virksomheds produkter og tjenester (products and services) på en virksomheds LinkedIn side, sådan som det hidtil har været i form af et særligt faneblad. Her har man hidtil kunnet oprette forskellige produkter som en form for produktblade med beskrivelse af produktet eller servicen, og hidtil har kunder/brugere kunnet anbefale det enkelte produkt eller ydelse ved at komme med en kommentar ud for hvert produkt.
LinkedIn har valgt at stoppe denne halvvejs statiske visning af produkter til fordel for det, som de introducerede for nogle måneder siden, de såkaldte Showcasepages, fremvisningssider.
De firmaer, der i øjeblikket bruger “products and services” kan end ikke frem til den 14. april få lov at oprette flere produkter, men man kan dog editere eksisterende opslag. Mulighededen for at vise videoer og andre beskrivelser af egentlige produkter på een side forsvinder således også.

Hvorfor?
I deres meddelelse til brugerne begrunder LinkedIn ophøret af dette særlige faneblad med, at et firma vil opnå bedre og mere langvarige Læs videre…

 

Nemme skabeloner til grafisk opsætning af dit LinkedInCV

Linked In 2 kommentarer

Det tager vitterlig kun nogle få sekunder at omdanne sin LinkedIn profil til et CV.
Du kan gøre det på to måder- enten standardmåden på selve LinkedIn, hvor du beder om en pdf med profilen sat automatisk op.
Find knappen her:
cv som pdf 300x157 Nemme skabeloner til grafisk opsætning af dit LinkedInCV

 

 

Læs videre…

 

« Ældre indlæg