2 GB begræsning på Outlook2000

En advarsel: Jeg har netop mistet seks års mail og samtlige 2600 emailadresser, fordi min Outlook 2000 overskred en 2GB grænse, som den bare ikke fortalte mig, at der var. Da jeg ville tømme parpirkurven, forsvandt alt i en fejlmeddelse, og det er ikke lykkedes trods intenst kunstigt åndedræt og dygtige PCdoktorer at genskabe det hele. Jeg finder så ud af, at jeg langt fra er den eneste, men at alle de andre på en eller anden måde har haft deres adressekartotek på andre devices, så dét i det mindste ikke gik tabt.
Tilbage er at konstatere, at der nu er foregået den største oprydning, jeg kunne drømme om ( mareridt), og at rigtig mange må se langt efter svar fra mig, fordi jeg hverken kan finde deres tidligere henvendelser eller deres email.
Sorry.

Abelone Glahn

3 kommentarer til “2 GB begræsning på Outlook2000

  • Surt – at man først finder ud af at der er en sådan begrænsning når det går galt. Jeg kendte heller ikke til det, men har fundet dette fix – men det hjælper jo ikke dig. http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/22509/22509.html

  • Thomas Riedel
    18 årsiden

    Prøv stellar phoenix mailbox professional, det ser ud til at klare problemet

    mvh Thomas

  • Uha, Abelone,

    Det er vidunderligt at høre!
    Tilbage i ’96 skrev jeg en kronik om kirkebøgernes overførsel til elektronisk medie. Eller rettere – jeg advarede mod man NOGENSINDE registrerer noget man ønsker skal være varigt på anden form end …. PAPIR! Den blev naturligvis ikke optaget nogen steder … jeg er jo ikke journalist.

    Kileskrift på lertavler holder mindst 7.000 år … intet magnetisk medie kan holde mere end 1-5 år … og optiske medier der loves 30 års levetid er udslettede inden 10 år! Festligt, ikke? Jeg føler med dig, men kan kun klukke med et selvbekræftende smil, Abelone. Ingen elektronisk registrering kan eksistere længere end det elektroniske system, der vedligeholder registreringen.

    hilsen Jørgen Skyt, hin Gaupa udi Mosen

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.